Wie zijn wij?

IT dienstverlener

Induxion adviseert en levert diensten voor Profit en nonProfit bedrijven op het gebied van Internet, Extranet, Systeembeheer, Netwerken en Breedband verbindingen. Wij zijn een flexibele en dynamische 'no-nonsense' organisatie die gekenmerkt wordt door onze persoonlijke benaderingswijze. Onze brede ervaring en specifieke expertise heeft ons in staat gesteld verschillende succesvolle methodieken op IT dienstverlening te ontwikkelen.Managed Service voor Serverbeheer, een dienstverlening voor het volledige beheer van uw servers en applicaties.

 Managed services voor serverbeheer omvat onder meer zaken als software-updates, het maken van back-ups en het algemeen beheren van servers. Bij alle diensten worden de updates en patches uitgevoerd en wordt de beschikbaarheid van de server of applicatie gecontroleerd en elke weekdag een backup van de gegevens gemaakt. Daarnaast bieden wij spamfiltering en virusscanning voor e-mail.

 Induxion is Value Advanced Reseller van The Guard! System Management Suite in Nederland. telefoon: 020-6374179 fax: 020-6374212 E-mail: info